Staaltekenaar (Fulltime)

Seldenthuis Engineering B.V. is een krachtig teken- en adviesbureau, voor de staal-, bouw- en offshore-industrie. Of het hier nu gaat om een klein project voor het interieur van de Bijenkorf of juist een groot project zoals de daklichten van het immense centraal station in Arnhem, we blinken uit in kwaliteit, snelheid en efficiëntie.

 

Vorig jaar zijn we genomineerd voor de Gazellen Award, een prijs voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Momenteel zien we veel mogelijkheden om deze groei door te kunnen zetten en hiervoor zijn we dan ook op zoek naar een staalengineer.

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we in 2017 wederom voor een Gazellen Award worden genomineerd. Help jij ons daarbij?

Jij bent:

Een enthousiaste, ambitieuze en oplossingsgerichte staal engineer! Je hebt een praktische achtergrond, en je hebt jezelf doorontwikkeld als staal engineer. Nu is het tijd om in een klein team aan de slag te gaan en mee te groeien met een professioneel bedrijf. Door praktisch inzicht herken je situaties uit de praktijk en kun je hier in de engineering op een creatieve manier op inspelen. Verder heb je verstand van (staal)constructies en mocht je overweg kunnen met Tekla, dan is dat helemaal top!

Je doet:

Als staal engineer bij Seldenthuis werk je in teamverband aan je eigen projecten, groot of klein. Je verzorgt hierin al het tekenwerk vanaf de eerste schets tot aan de aflevering bij de klant. Daarnaast denk je mee met projecten, lever je advies aan klanten en verzorg je de communicatie tussen de architect, constructeur en opdrachtgever. Verder word je zo nu en dan op locatie verwacht om constructies in te meten en dien je op de weg terug wellicht een bakje koffie voor je collega's mee te nemen.

Wij zoeken:

- HBO werk- en/of denkniveau;
- Praktisch inzicht of een praktische achtergrond, het liefst binnen de staalbouw;
- Creativiteit en oplossingsgerichtheid;
- Ervaren of juist een starter, dat maakt ons niet uit, we komen graag in contact.

Groei jij mee?

Lijkt het jou een uitdaging om met ons mee te groeien? Bel ons of stuur een email naar HR@seldenthuis-engineering.nl

 

Meer vacatures bij Seldenthuis Engineering