Staaltekenaar (Duaal/Stage)

Een sterk staaltje vakmanschap!

De meest vooruitstrevend software gebruiken en super-gedetailleerde projecten: dat is Seldenthuis. Of het hier nu gaat om een opdracht voor het interieur van de Bijenkorf of juist een groot project zoals de daklichten van het immense centraal station in Arnhem: wij maken er iets échts van.

 

Snelle groeier

Onlangs is Seldenthuis genomineerd voor de Gazellen Award, een award voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Wij zoeken een stagiair/duaal student die ons huidige team komt versterken, om samen met ons mee te groeien.

Jij bent:
Een enthousiaste, leergierige en oplossingsgerichte student! Heb je praktisch inzicht, creatief denkvermogen en interesse in staalconstructies en vind je het leuk om in een klein team te leren hoe een staalconstructie van idee tot product wordt vormgegeven? Dan zien we jou graag op een bureaustoel bij ons op kantoor in Leiden (Station Leiden Lammenschans bevindt zich op een steenworp afstand).

Je doet:
Bij Seldenthuis maak je als student onderdeel uit van ons team. Je loopt mee in alle dagelijkse werkzaamheden. Zo ga je op locatie projecten inmeten en ga je aan de hand van een eisenpakket aan de slag met concepten en oplossingen. Je leert welke oplossing het beste is in bepaalde situaties en hoe dit te onderbouwen. Verder werk je achter je bureau in het tekenprogramma Tekla, hier werk je de verschillende concepten en oplossingen in uit.

We begrijpen uiteraard dat je als student een hoop moet leren en daarom word je bij ons één op één begeleid. Ideaal toch?

Je reageert:
Als je een student van de HBO opleiding Bouw of Werktuigbouwkunde bent, die bij ons de fijne kneepjes van het vak wilt leren. 

Geef een belletje of stuur een email naar HR@seldenthuis-engineering.nl. 

Je ontvangt:
Uiteraard een hoop kennis en omdat student zijn tegenwoordig al duur genoeg is, ontvang je in ruil voor jouw inzet bij ons een mooie vergoeding. 

 

Meer vacatures bij Seldenthuis Engineering