NL

Blackrock Shopping Centre

Vlakbij de winkelstraat van Blackrock (Dublin) vind je Blackrock Shopping Centre, een winkelcentrum uit 1984 wat in de loop van 2019 en 2020 wordt gerenoveerd en herontwikkeld.

De renovatie omvat een modernisering van de gemeenschappelijke ruimtes en een uitbreiding in vierkante meters. Eén van de meest in het oog springende ingrepen tref je op de bestaande binnenplaats van het winkelcentrum. Deze ruimte wordt overdekt met een gridshell overkapping van glas en staal. 

Binnen dit project hebben wij zorg gedragen voor de detailberekeningen, productie- en montagetekeningen.

Opdrachtgever

Dijkstaal / Octatube

Architect / Ontwerp

Lafferty Architects

Fotografie

Octartube / art impressions: Lafferty Architects

Geleverde diensten

  • Detailberekeningen
  • Montagetekeningen
  • Productietekeningen

Foto`s

SELDENTHUIS WERKT ONDER ANDERE VOOR: