EN

Blackrock Shopping Centre

Near the shopping street of Blackrock (Dublin) you will find Blackrock Shopping Center, a 1984 shopping center that will be renovated and redeveloped in the course of 2019 and 2020.

The renovation includes a modernization of the common areas and an extension in square meters. One of the most striking interventions can be found in the existing courtyard of the shopping center. This space is covered with a grid shell covering of glass and steel.

Within this project we took care of the detailed calculations, production and assembly drawings.

Client

Dijkstaal / Octatube

Architect / Design

Lafferty Architects

Photography

Octartube / art impressions: Lafferty Architects

Services rendered

  • Detail calculations
  • Assembly drawings
  • Production drawings

Photos

SELDENTHUIS WERKT ONDER ANDERE VOOR: