NL

Hoofdconstructeur (fulltime)

Seldenthuis Engineering B.V. is een krachtig teken- en adviesbureau, voor de staal-, bouw- en offshore-industrie. Van het uitwerken van een ontwerp van het immense centraal station in Arnhem tot de productie- en montagetekeningen van het nieuwe kenniscentrum van de rijksoverheid: wij blinken uit in kwaliteit, snelheid en efficiëntie.

 

 

Seldenthuis groeit hard, dat bewijzen de twee FD Gazellen awards die we in 2016 en 2017 in ontvangst hebben mogen nemen, een award voor het snelst groeiend bedrijf in Nederland.. We willen deze groei doorzetten en zijn daarom op zoek naar een ervaren constructeur om ons team te versterken. Groei jij mee met de leukste en meest ambitieuze engineers van Nederland?

Jij bent:

Een communicatieve constructeur met meerdere jaren ervaring in de staal- en bouwindustrie. Je hebt jezelf doorontwikkeld en vindt het leuk om binnen ons team dagelijks de verantwoordelijkheid te nemen voor grote en kleine projecten. Met jouw ervaring herken je situaties uit de praktijk. Dat inzicht zorgt ervoor dat je een verrijking bent voor ons team, omdat je zo ook in staat bent mede-engineers verder te helpen. Verder heb je natuurlijk verstand van geavanceerde reken- en tekensoftware. Kortom: jouw kennis gaat ons helpen om verder te groeien!

Jij doet:

Als hoofdconstructeur bij Seldenthuis werk je in teamverband aan uiteenlopende projecten. Je bent hierin de sturende factor en verantwoordelijk voor de hoofdontwerpen en berekeningen van beton-, staal- en funderingsconstructies. Verder denk je mee met collega engineers, controleer je hun reken- en tekenwerk en vervul je een belangrijke adviesrol naar onze klanten toe. Onze projecten variëren van complexe trappen en bordessen tot daklichten voor stationshallen. Dit betekent dat zowel je werkzaamheden als je projecten erg divers zullen zijn.

Wij zoeken:

Ons zevenkoppige team heeft de juiste balans tussen ambitie en ervaring. Afgezien van iemand met uitstekende constructeurskennis zijn we ook op zoek naar een collega die goed bij ons team past. Goede communicatieve vaardigheden, een constructieve werkhouding en een gevoel voor humor zijn voor ons ook erg belangrijk.

                              

Tot slot zijn de volgende zaken van belang:

- Je hebt HBO/WO werk- en/of denkniveau;

- Je bent in staat om collega’s aan te sturen en als adviseur op te treden naar klanten toe;

- Je hebt ervaring met teken- en rekensoftware;

- Je hebt meerdere jaren ervaring als constructeur binnen de (staal)bouw. 

Groei jij mee?

Lijkt het jou een uitdaging om met ons mee te groeien? Bel ons of stuur een email naar HR@seldenthuis-engineering.nl.