NL

Staaltekenaar Junior & Senior

Seldenthuis Engineering B.V. is een krachtig teken- en adviesbureau, voor de staal-, bouw- en offshore-industrie. Van het uitwerken van een ontwerp van het immense centraal station in Arnhem tot de productie- en montagetekeningen van het nieuwe kenniscentrum van de rijksoverheid: wij blinken uit in kwaliteit, snelheid en efficiëntie. 

Op dit moment zijn we op zoek naar zowel een Junior- als een Senior Staaltekenaar. Bij ons op kantoor hangt een informele sfeer, daarnaast vinden we het belangrijk dat hard werken afgewisseld wordt met een lekkere kop koffie. 

 

In 2016 en 2017 hebben we de Gazellen Award gewonnen, een prijs voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Omdat we letterlijk en figuurlijk uit ons jasje groeien, zitten we begin dit jaar in ons nieuwe kantoor in Zoetermeer. We hebben dus de beschikking over flink wat extra ruimte en daarmee zijn we hard op zoek naar nieuwe collega's, waaronder een Staaltekenaar. 

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als jij bij ons begint en er samen met ons voor zorgt dat we opnieuw een Gazelle Award binnenhalen!

Jij bent:

Een enthousiaste, ambitieuze en oplossingsgerichte staaltekenaar! met een praktische achtergrond. Je hebt jezelf doorontwikkeld als staaltekenaar en vindt het leuk om in een klein en informeel team aan de slag te gaan en mee te groeien met een professioneel bedrijf. Door praktisch inzicht herken je situaties uit de praktijk en kun je hier in de engineering op een creatieve manier op inspelen. Verder heb je verstand van (staal)constructies en mocht je overweg kunnen met Tekla, dan is dat helemaal top!

Je doet:

Als staaltekenaar bij Seldenthuis werk je in teamverband aan je eigen projecten, groot of klein. Onze projecten zijn enorm divers, dat zie je ook terug in ons portfolio. Je verzorgt hierin al het tekenwerk vanaf de eerste schets tot aan de aflevering bij de klant. Daarnaast denk je mee met projecten, lever je advies aan klanten en verzorg je de communicatie tussen de architect, constructeur en opdrachtgever. In je werk kun je rekenen op behulpzame collega's. In ons team gaat samenwerken vanzelf en wanneer je ergens niet uitkomt staat er altijd een collega paraat om je erbij te helpen. 

Verder word je zo nu en dan op locatie verwacht om constructies in te meten en hoort een bakje koffie met je collega's ook bij de invulling van je werkdag.

Wij zoeken:

- Technisch HBO werk- en/of denkniveau;
- Praktisch inzicht of een praktische achtergrond, het liefst binnen de staalbouw;
- Creativiteit en oplossingsgerichtheid;
- Ervaren of juist een starter, dat maakt ons niet uit, we komen graag in contact.

Groei jij mee?

Lijkt het jou een uitdaging om met ons mee te groeien? Bel ons of stuur een email naar HR@seldenthuis-engineering.nl