NL

Staaltekenaar (Stage)

Seldenthuis Engineering B.V. is een krachtig teken- en adviesbureau, voor de staal-, bouw- en offshore-industrie. Van het uitwerken van een ontwerp van het immense centraal station in Arnhem tot de productie- en montagetekeningen van het nieuwe kenniscentrum van de rijksoverheid: wij blinken uit in kwaliteit, snelheid en efficiëntie. 

 

In 2016 en 2017 hebben we de Gazellen Award gewonnen, een prijs voor het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Omdat we letterlijk en figuurlijk uit ons jasje groeien, zitten we begin dit jaar in ons nieuwe kantoor in Zoetermeer. We hebben dus de beschikking over flink wat extra ruimte en daarmee zijn we hard op zoek naar nieuwe stagiair die ons huidige team komt versterken

Jij bent:
Een enthousiaste, leergierige en oplossingsgerichte student! Heb je praktisch inzicht, creatief denkvermogen en interesse in staalconstructies en vind je het leuk om in een klein team te leren hoe een staalconstructie van idee tot product wordt vormgegeven? Dan zien we jou graag op een bureaustoel bij ons op kantoor in Zoetermeer (Station bevindt zich op een steenworp afstand).

Je doet:
Bij Seldenthuis maak je als student onderdeel uit van ons team. Je loopt mee in alle dagelijkse werkzaamheden. Zo ga je op locatie projecten inmeten en ga je aan de hand van een eisenpakket aan de slag met concepten en oplossingen. Je leert welke oplossing het beste is in bepaalde situaties en hoe dit te onderbouwen. Verder werk je achter je bureau in het tekenprogramma Tekla, hier werk je de verschillende concepten en oplossingen in uit.

We begrijpen uiteraard dat je als student een hoop moet leren en daarom word je bij ons één op één begeleid. Ideaal toch?

Je reageert:
Als je een student van de HBO opleiding Bouw of Werktuigbouwkunde bent, die bij ons de fijne kneepjes van het vak wilt leren. 

Geef een belletje of stuur een email naar HR@seldenthuis-engineering.nl. 

Je ontvangt:
Uiteraard een hoop kennis en omdat student zijn tegenwoordig al duur genoeg is, ontvang je in ruil voor jouw inzet bij ons een mooie vergoeding. 

Lijkt het jou een uitdaging om met ons mee te groeien? Bel ons of stuur een email naar HR@seldenthuis-engineering.nl