NL

Wij zijn op zoek naar jou

Welkom

Seldenthuis groeit, dat bewijzen de drie FD Gazellen awards, die we de afgelopen jaren in ontvangst hebben mogen nemen. Omdat we deze groei graag door willen zetten zijn we altijd op zoek naar goede engineers en  constructeurs. Onderdeel uitmaken van onze groei? Bekijk de vacatures!

Seldenthuis Engineering

Seldenthuis heeft de ambitie om aan de grootste en mooiste staalconstructies in de Benelux te werken.

Hoe? Door praktische kennis en een ouderwets ‘timmermansoog’ te combineren met hedendaagse technologie vormen we de creatieve schakel tussen ontwerp en constructie. De projecten bij Seldenthuis variëren van stijlvol vormgegeven trappen tot enorme dakconstructies met glazen ruiten voor een centraal station. Tijdens deze projecten denken we mee met onze klanten en leveren we extra advies. Dit is niet alleen voor onszelf een prettige manier van werken, het verhoogt ook nog eens de kwaliteit van ons werk.

Team

Het team van Seldenthuis is een samenstelling van ervaren staalprofessionals. We werken hard, maar er is altijd tijd voor een gezellige kop koffie. Ondanks dat iedereen bij Seldenthuis verantwoordelijk is voor zijn eigen projecten vinden we het belangrijk dat je van elkaar leert en op elkaar kan bouwen. Zo versterken we elkaar als team en kunnen we samen de gevraagde kwaliteit leveren! 

Op de hoogte blijven van onze vacatures kan ook via Social Media!
 

 

SELDENTHUIS WERKT ONDER ANDERE VOOR: